Seksuele problemen

Als u klachten heeft op seksueel gebied zoals pijn bij het vrijen, een erectieprobleem of krijgt u geen orgasme dan kunt u denken aan behandeling bij Balans Breda. Zie ook de informatie in de linkerkolom. Deze klachten van seksuele disfuncties kunnen veroorzaakt en/of in stand gehouden worden door lichamelijke, psychische, sociale en/of relationele problemen. Echter vaak horen we een combinatie van kleine lichamelijke aspecten die niet echt gelabeld worden als klacht maar meer als hinderlijk. Denk aan geen zin in seks, branderig gevoel vaginaal tijdens of na seks of urineweginfecties die steeds terugkeren. Ook dan kunt u denken aan behandeling bij Balans Breda.

Balans Breda richt zich op het oplossen van de klacht en het verbeteren van seksuele functies waarbij de aandacht niet alleen gericht is op functieverbetering maar ook op het kunnen genieten van seks.

Meerwaarde van Balans-Breda

We zijn laagdrempelig .De meerwaarde van Balans Breda zit hem in de samenwerking. Samenwerking tussen denken, voelen en doen. Maar ook de samenwerking van de verschillende disciplines waardoor u zelf een beter inzicht krijgt in het ontstaan en/of onderhouden van de klacht. Maar belangrijker hoe de oplossing te vinden.

Tevens krijgt u oefeningen voor thuis waardoor u zelf aan de slag gaat. Dit geeft vertrouwen en inzicht waardoor grip op uw klacht. Het effect van beide behandelingen is doeltreffend en werkt effectief . Waardoor de klacht positief wordt beïnvloed en uw kwaliteit van leven verbeterd.

Wilt u een behandeltraject starten? Neem dan nu contact op met Balans Breda.

Keurmerken

NVVS

KNGF

Starten met een behandeltraject?

Bel voor een intakegesprek:
076 - 561 50 10